skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airconditioning particulier

Door een verbetering van de isolatie alsook het toepassen van meer glas en/of een beperkte ventilatie kan de zon de temperatuur van huizen of gebouwen flink opdrijven. Niet uitsluitend zonlicht brengt warmte binnen maar ook mensen en machines (zoals: verlichting, computers en keuken apparaten) kunnen een ruimte flink doen opwarmen. Al deze factoren in combinatie – met de prijsdalingen van de afgelopen jaren en – optimale werking van airconditioning maken dat de installatie er van tegenwoordig veel comfort levert. En dit tegen een zeer betaalbaar bedrag.

Ongeacht of het een airconditioning voor een bestaande woning en/of kantoor (winkel) of nieuwbouwproject: wij zijn gespecialiseerd in kleinschalige en middelgrote, lokale airconditioninginstallaties. Een prospect, capaciteitsberekening en plaatsing gebeurt door onze eigen STEK gecertificeerde installateurs. Particulieren krijgen bij ons evenveel aandacht als projectmatige airconditioning installaties. JHB airconditioning werkt conform de geldende milieu normen en werkt alles tot in de puntjes af.

Single-splitsysteem
Een single-splitsysteem wordt meestal gebruikt voor verkoeling of verwarming (klimaatbeheersing) in één ruimte. Het systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit die met elkaar zijn verbonden door leidingwerk en bijbehorende stuurkabels. Bij ons kan u kiezen uit verschillende modellen en capaciteiten. Denk aan een airconditioning aan het plafond alsook aan de wand en/of op de vloer. Of zo een airconditioningsysteem bij uw woonruimte of bedrijfspand past zoeken wij graag voor u uit en adviseren u de beste opties.

Multi-splitsysteem
Wilt u in meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen (klimaatbeheersen) dan is een multi-splitsysteem een geschikte keuze. Bij ons bestaat zo een airconditioningsysteem uit maximaal vijf binnenunits. Elke unit beschikt dan over een afzonderlijke aansluiting zodat u de temperatuur (klimaat) in iedere ruimte afzonderlijk kan bepalen. U kan bij JHB airconditioning kiezen uit diverse modellen met meerdere controle opties. Ook hier bieden wij de keuze in plafondonder- alsook plafond inbouw en/of een vloermodel. Welke airconditioning is het meest geschikt is voor uw woning en/of bedrijfsruimte? JHB airconditioning geeft u graag een gedegen advies bij uw keuze. U kan op ons rekenen!

Kwaliteit & Airconditioning

Voor zowel de zakelijke als ook voor particuliere verkopen, installeren en onderhouden wij airco’s. Een kwaliteitsairconditioning brengt de temperatuur alsook de luchtvochtigheid naar een aangenaam (klimaat)niveau waarbij we ons comfortabel en goed voelen. Uitgevoerd met een warmtepomp is een airco-installatie ook in staat om de ruimte te verwarmen: dit is goedkoper dan verwarmen op gas. Een airconditioning creëert daarom vrijwel het gehele jaar door een ideale en aangenaam atmosfeer oftewel klimaat. En hierbij vrij van tochtverschijnselen (air-flow) en/of geluidshinder..

Voor ieder budget

De beste voorlichting in uw keuze bij de aanschaf van een airconditioning… Qool levert airconditioners in alle geuren, kleuren dan wel capaciteiten en voor ieders budget: airconditioners (vaste apparaten) voor kleine en grotere ruimtes. Tien jaar geleden was een klimaatregeling (airco) in huis nog een kostbare bij de aanschaf en installatie er van. Tegenwoordig hoort klimaatregeling tot de basisuitrusting van zelfs de gewoonste gezinnen. Ook voor woningen -airconditioned zien we deze trend zich doorzetten! De betaalbare prijzen.

VRV/VRF
Het VRV of VRF systeem is het meest uitgebreide airconditioningsysteem en geschikt voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, winkels en flatgebouwen. Wij kunnen tot wel vijftig binnenunits op een buitenunit aansluiten. Met een dergelijk airconditioningsysteem kunt u in tientallen ruimtes verkoelen en/of verwarmen oftewel het klimaat beheersen. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om de binnenunits afzonderlijk te laten koelen of te laten verwarmen.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte