skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airco Vroomshoop

Airco kopen Vroomshoop: particulieren en bedrijven

Wilt u in Vroomshoop een airco laten plaatsen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij airco installateur Qool Klimaatbeheer! Bij ons vindt u alles op het gebied van airconditioning onder één dak. Van een mooi assortiment A-merken, tot airco montage en onderhoud. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Een offerte is altijd gratis.

Altijd een prettige temperatuur in huis

Nooit meer te warm of te koud in huis. Met airconditioning houdt u de temperatuur in uw huis of kantoor stabiel op de ingestelde temperatuur! Ook de luchtvochtigheid zal nooit te hoog oplopen door de ontvochtigingsfunctie. Zo haalt u bij de aanschaf van een airco in Vroomshoop een echte klimaatbeheerser in huis. Is dit ook iets voor u? Neem dan contact op met airco specialist Qool.

Airco kopen? Qool helpt bij de selectie!

Heeft u moeite bij het vinden van een airco die aan uw verwachtingen voldoet? Dan kunt u wel wat hulp van een ervaren airco installateur gebruiken. Onze experts kunnen u precies vertellen welk type airco geschikt is voor welke ruimte. Wij komen bij u langs in Vroomshoop, schatten de situatie ter plekke in, en adviseren u waar de airco het beste kan worden geplaatst. Ook het berekenen van de benodigde capaciteit kunt u aan ons overlaten. Neem vrijblijvend contact op met ons op! Dan zien we u snel bij uw woning of bedrijf in Vroomshoop om de mogelijkheden te bespreken.

Qool in huis of op kantoor?

Geld besparen met jaarlijks onderhoud

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is verplicht als uw airco meer dan 3 kg koelvloeistof bevat. Maar onderhoud is ook nuttig voor uw portemonnee! Regelmatig onderhoud verlengt namelijk de levensduur van uw airco, en zorgt ook nog een voor een lager stroomverbruik! Dit onderhoud dient wel te worden uitgevoerd door een professional. Qool beschikt over gecertificeerde onderhoudsmonteurs die u hierbij kunnen helpen. Dit kan op afroep. Maar ook met een onderhoudscontract, dit is uiteraard voordeliger. Iets voor u? Neem dan contact op voor een onderhoudscontract in Vroomshoop.

Daarom airco kopen bij Qool

Zowel particulieren als bedrijven in Vroomshoop kunnen terecht bij airco specialist Qool Klimaatbeheer. Dit zijn de voordelen:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • A-merken
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Gratis offerte

Bel voor airconditioning in Vroomshoop

Voor airco installatie in Vroomshoop kunt u terecht bij Qool Klimaatbeheer. Wij zijn uw one-stop-shop op het gebied van airconditioning. Voor zowel een bestelling, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen op: + 31 (0)6 28 26 99 86. Ook kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar: info@qool.nl. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte