skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airco Vriezenveen

Airco installatie Vriezenveen: particulieren en bedrijven

Voor de aanschaf van een airco inclusief installatie in Vriezenveen gaat u natuurlijk naar Qool! Wij zijn uw one-stop-adres op het gebied van airconditioning, ook voor service en onderhoud. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij voorzien u graag van advies en gratis offerte.

Altijd een prettige temperatuur in huis

Om het hele jaar door comfortabel te kunnen wonen en werken in Vriezenveen, is airconditioning tegenwoordig onmisbaar. Te warm of te koud of een een te hoge luchtvochtigheid, een airco is de oplossing. Een airco ook wel split airco genoemd, kan warmte aan een ruimte onttrekken of juist toevoegen. Ook de luchtvochtigheid is beheersbaar. Lijkt u dit wel wat? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over en kunnen u voorzien van een gratis offerte.

Airconditioning: de keuze is reuze

Hulp nodig bij het vinden van de juiste airco in Vriezenveen? Onze experts kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Wat model heeft het beste effect? Hoeveel capaciteit heeft u nodig? En wat zijn de kosten voor aanschaf en verbruik? Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij al deze vragen eenvoudig beantwoorden. Maak vrijblijvend een afspraak met airco installateur Qool om de mogelijkheden te bespreken.

Qool in huis of op kantoor?

Airco onderhoud

Boven de 3 kilo koelvloeistof bent u wettelijk verplicht om uw airco jaarlijks te laten onderhouden. Maar ook onder de 3 kilo kan een onderhoudsbeurt nuttig zijn. Met regelmatig onderhoud blijft uw airco optimaal presteren. Uw airco gaat dan langer mee en verbruikt minder stroom. Laat uw airco daarom jaarlijks onderhouden door Qool. U kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dit is makkelijker en voordeliger. U bent dan verzekerd van een jaarlijkse check door een gecertificeerde onderhoudsmonteur. Bel ons daarom voor een onderhoudscontract in Vriezenveen.

5 redenen om voor Qool te kiezen

Airco laten plaatsen in Vriezenveen? Zowel bedrijven als particulieren nemen hiervoor contact op met Qool. Alle voordelen op een rijtje:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • A-merken
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Gratis offerte

Airco Vriezenveen? Dit moet u doen!

Airco kopen plus montage in Vriezenveen? U vindt alles onder 1 dak bij Qool Klimaatbeheer. U kunt direct bestellen! Liever eerst meer informatie of een gratis offerte? Ook dat is mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: + 31 (0)6 28 26 99 86. Maar u kunt ook ons contactformulier invullen of een mailen naar: info@qool.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte