skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airco specialist

Airco specialist: volledig gecertificeerd

Wie graag airconditioning wil, is bij installateur Qool aan het juiste adres. Wij zijn dé airco specialist en beschikken inmiddels over ruim 15 jaar ervaring. Ook zijn wij gecertificeerd voor het gebruik van koelgassen. Verder beschikken wij over gekwalificeerde eigen monteurs. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Meer weten? Bel ons!

Airco, meer dan koelen alleen

Airco’s kunnen meer dan koelen alleen. Zij kunnen namelijk ook verwarmen en ontvochtigen. Hiermee zijn zij de ideale oplossing om thuis of op de zaak het binnenklimaat te beheersen. Zo geniet u het hele jaar door van een gezond en stabiel binnenklimaat! Als airco specialist helpen wij u graag bij het vinden van uw ideale airco. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meerdere kamers koelen

Een split-airco verschilt qua werking niet veel van een ijskast. Deze bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. De buitenunit onttrekt warmte uit de te koelen ruimte. Via een leidingnetwerk wordt de warmte getransporteerd naar de buitenunit. Deze geeft de warmte vervolgens weer af aan de buitenlucht. Dit noemen we een single-split systeem. Wilt u meerdere kamers koelen? Dan kunt u gebruik maken van een multi-split variant. deze heeft naast een buitenunit twee of meer binnenunits. Zo kunt u het klimaat in meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar regelen. Airco specialist Qool kan u er alles over vertellen!

Qool in huis of op kantoor?

Voordelig onderhoudscontract

Net als ieder apparaat heeft ook uw airconditioning onderhoud nodig. Jaarlijks onderhoud houdt uw airco in optimale conditie. Uw airco gaat dan langer mee en verbruikt minder stroom. Wij bieden u de mogelijkheid om hiervoor een onderhoudscontract bij af te sluiten bij Qool, dé airco specialist. Dit is voordeliger dan op afroep. Wij komen dan één keer per jaar bij u langs om uw airco te reinigen en eventueel bij te vullen.

Waarom airconditioning van Qool

Airco specialist Qool kan u voorzien van airconditioning op maat. Bestellen is eenvoudig. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, regelen wij de rest. Dit is uiteraard vrijblijvend! Bel ons voor een afspraak of een gratis offerte. Wie een airco bij ons aanschaft profiteert van de volgende pluspunten:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • A-merken
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Gratis offerte

Contact opnemen met dé airco specialist!

Qool is dé airco specialist! Voor de aanschaf, installatie of het onderhouden van airco’s bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of offerte. Dan regelen wij de rest! U kunt ons bellen op: + 31 (0)6 28 26 99 86, of e-mailen via info@qool.nl. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte