skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airco Rijssen

Airco installatie in Rijssen: gecertificeerde monteurs

Wilt u een airco kopen in Rijssen? Neem dan contact op met airco specialist Qool Klimaatbeheer. Zowel particulieren als bedrijven die een airco willen laten plaatsen kunnen al ruim 15 jaar bij ons terecht. Natuurlijk zijn al onze monteurs gecertificeerd. Ook beschikken wij over een ruim assortiment aan A-merken. Meer weten? Neem contact met ons op, bespreek de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte.

Houdt het hoofd koel in Rijssen

Als het kwik verder oploopt neemt de behoefte aan verkoeling toe! Met airconditioning is dit simpel opgelost. Zelfs tijdens een hittegolf zit u er dan comfortabel bij. Uw airco houdt de temperatuur dan stabiel op de ingestelde waarden. Het enige dat u zelf hoeft te doen is contact opnemen met een airco installateur die u van een airco in Rijssen kan voorzien. Qool is u hier graag bij van dienst!

Hulp bij airco selectie

Airconditioning is er in alle soorten en maten. Helemaal niet vreemd als u even door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte airco in Rijssen. Wij weten exact waar een airco het beste geplaatst kan worden in een ruimte en welk model het meest geschikt is. Ook het berekenen van de benodigde capaciteit is voor ons een fluitje van een cent. Bel ons gerust om een afspraak te maken. Dit is geheel vrijblijvend. Onze experts komen graag bij u langs in Rijssen om de situatie ter plekke in te schatten.

Qool in huis of op kantoor?

Qool: ook voor onderhoud in Rijssen

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw airconditioning. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur. U kunt hiervoor jaarlijks contact met ons opnemen. Wij sturen dan een gecertificeerde monteur bij u langs, voor het onderhoud en de controle van uw airco. Ook is het zo dat een optimaal werkende airco minder stroom verbruikt. Goed voor het klimaat en voor uw portemonnee. Nog voordeliger wordt door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij vertellen u hier graag meer over. Bel ons vrijblijvend!

Airco installateur Rijssen? Kies Qool!

Wie een airco wil aanschaffen inclusief montage bij een ervaren airco installateur is bij ons aan het juiste adres. Bij Qool Klimaatbeheer vindt u alles op het gebied van airconditioning onder één dak, dus ook service en onderhoud! Bovendien kunt u rekenen op:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • A-merken
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Gratis offerte

Contact met airco specialist Qool

Voor zowel de aanschaf, installatie als het onderhoud van een airco in Goor, kunt u terecht bij Qool Klimaatbeheer. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een gratis offerte. U bereikt ons door te bellen met: + 31 (0)6 28 26 99 86, het contactformulier in te vullen of door een mail sturen naar: info@qool.nl.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte