skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airco Lochem

Airco montage Lochem: gecertificeerde eigen monteurs

Wilt u in Lochem een airco installatie laten plaatsen door een ervaren installateur? Dan kunt u terecht bij airco specialist Qool Klimaatbeheer. Wij zijn uw one-stop-shop op het gebied van airconditioning. Met gecertificeerde eigen monteurs en een mooie collectie A-merken kunnen wij u helpen bij de aanschaf, montage en het onderhoud van een airco. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies en ontvang een gratis offerte.

Bepaal zelf hoe warm het binnen wordt

Wilt u zelf in de hand hebben hoe warm het op kantoor is of op uw slaapkamer? Met een airco van Qool kunt u zowel verwarmen, koelen en ontvochtigen. Zo beschikt u over alle gereedschappen om een ruimte van het door u gewenste klimaat te voorzien. Bovendien weet een airco uw ruimte stabiel op de ingegeven waarden te houden. Zo geniet u in Lochem het hele jaar door van een prettig en gezond binnenklimaat.

Kies een geschikt model uit

Bepalen welk model airco uw kamer van een prettig binnenklimaat kan voorzien? Dat is een fluitje van een cent voor de experts van Qool! Aan de hand van de vorm, het volume en de functie van de ruimte selecteren wij geschikte modellen waar u een keuze uit kunt maken. In onze verzameling A-merken vindt u altijd een model dat u bevalt.

Qool in huis of op kantoor?

(Verplicht) onderhoud

Als uw airco meer dan 3 kg koelvloeistof bevat is het wettelijk verplicht om deze door een professional te laten onderhouden. Onder de 3 kg is onderhoud niet verplicht. Toch is onderhoud altijd interessant. Regelmatig onderhoud zorgt er namelijk voor dat uw airco minder stroom verbruikt en langer meegaat. Zo bent u verzekerd van een goede werking van uw airco en kunt u tegelijkertijd besparen op de kosten. Voor onderhoud van uw airco in Lochem kunt u terecht bij Qool Klimaatbeheer. Dit kan ook met een onderhoudscontract in Lochem. U bent dan goedkoper uit!

Qool Klimaatbeheer: dé airco specialist!

Zoekt u voor de montage van uw airco installatie in Lochem een gerenommeerde airco installateur? Neem dan contact op met Qool. U kunt dan gegarandeerd rekenen op:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • A-merken
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Gratis offerte

Airco laten plaatsen Lochem? Bel Qool!

Qool is dé aangewezen airco installateur voor particulieren en bedrijven die een airco willen laten plaatsen in Lochem. Voor meer informatie of vrijblijvende offerte belt u met: + 31 (0)6 28 26 99 86. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@qool.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte