skip to Main Content
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs

Airco Almelo

Airco installateur Almelo

Om een airco te laten plaatsen in Almelo bent u bij Qool Klimaatbeheer aan het juiste adres! Bij ons vindt u alles onder één dak. Met airconditioning zegt u vaarwel tegen plakkerige nachten en een te warm kantoor. Wij beschikken over een assortiment met A-merken en gecertificeerde monteurs. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht! Meer weten? Neem voor meer informatie of een gratis offerte contact met ons op!

Nooit meer te warm in huis

Met airconditioning geniet u in Almelo het hele jaar door van een aangename temperatuur, in huis en op de zaak. Omdat airconditioning ook kan ontvochtigen en verwarmen, is het meer dan een alleen een koelsysteem. U kunt een airco naar wens instellen en het apparaat zorgt voor een stabiele temperatuur.

Welke airco moet u hebben?

Qool Klimaatbeheer helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte airco voor uw situatie. Wij weten exact welke airco u nodig heeft voor welke ruimte en wat de capaciteit moet zijn. Één of meerdere ruimtes; een plafond-, wand- of vloermodel; kosten en verbruik, wij adviseren u graag! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. wij komen graag bij u langs in Almelo om de situatie ter plekke in te schatten.

Qool in huis of op kantoor?

Onderhoud airconditioning

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw airco. Ook verbruikt een goed werkende airco minder elektriciteit. Goed voor het milieu, en prettig voor uw portemonnee! Qool Klimaatbeheer kan u helpen met het onderhouden van uw airco in Almelo. Wij hebben gecertificeerde monteurs die uw airco installatie een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunnen geven. Dit kan op afroep, maar u kunt hier ook een onderhoudscontract voor afsluiten. Direct afsluiten of meer informatie? Neem contact met ons op!

Qool Klimaatbeheer: airco installatie in Almelo

Wij zijn de one-stop-shop op het gebied van airconditioning. A-merken, gecertificeerde monteurs, service en onderhoud, noemt u het maar op. U vindt alles onder één dak bij Qool Klimaatbeheer! Bel voor een afspraak! U bent altijd verzekerd van de volgende pluspunten:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • A-merken
  • Snelle reactie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Gratis offerte

Contact airco specialist Almelo

Airco kopen in Almelo? Bij Qool vindt u alles onder één dak. Voor het kopen, monteren en onderhouden van airconditioning belt u: + 31 (0)6 28 26 99 86. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen of e-mailen naar: info@qool.nl.

Wij zijn erkend installateur en leverancier van

Back To Top
Bellen
Mailen
Offerte